TB1812

COACHING EN TRAINING

Trainingsbureau 1812 is voor diegenen die een intrinsieke drive hebben om hun eigen emoties en gedrag te managen en echte blijvende verandering te realiseren. Op serieus speelse wijze ga je actief aan de slag met effectieve zelfsturing en constructieve gedragsverandering. Bij TB1812 kun je terecht voor alleen coaching of een combinatie van individuele fysieke training + coaching.

Blijf je maar rondjes rennen in je hoofd?

Ben jij de laatste tijd zo vreselijk moe?

Voelt het alsof de verbinding tussen jouw hoofd en je lijf verbroken is?

Dan is trainingsbureau 1812 echt iets voor jou!

tb1812
tb1812
ACTIEF

Actief omdat ik mijn cliënten echt fysiek aan het werk zet. Of dat nu in een persoonlijke fysieke training is, of tijdens een coach gesprek. Bij mij blijf je niet aan tafel zitten om alleen maar te praten. Lichaam en geest beïnvloeden elkaar, en door dat te gebruiken ontstaat een heel krachtig samenspel tussen die twee.

CONSTRUCTIEF

Constructief zegt alles over de wijze waarop je als cliënt aan jezelf, je lijf, je hoofd, de verbinding tussen die twee en dus aan je eigen persoonlijke ontwikkeling en groei bouwt. Echte verandering is al heel snel merkbaar en ook blijvend. Als dat niet constructief is?

CREATIEF

Dit gaat vooral over FUN. Ik kan op vele manieren creatief zijn. En dat komt terug in mijn trainingen en in mijn coaching. Zowel in woord als in het bedenken van oefening/ opdrachten/ uitdagingen. Humor is een onmisbaar onderdeel van mijn werkwijze.

TB1812
doet wat met je!

marischka scheltus coach

Marischka Scheltus

Mijn NLP Practitioner heb ik afgerond in 2017, om direct daarop volgend de NLP Master Practitioner te doen. Deze opleiding heb ik in de zomer van 2018 afgerond. Ik ben assistent-trainer van NLP opleidingen van de ErgoAcademie; het opleidingsinstituut van Ergotherapie Nederland.

Daarnaast ben ik internationaal gecertificeerd 2e dan Koreaans Karate instructeur en doe ik zelf al ruim 30 jaar aan fitness training.

Kernwoorden: Echt, Eerlijk en oprecht, Humor, Taalkunstenaar, Aandacht, Empathisch, Verbinden, Kracht(ig) en to the Point

Waarom 1812? Het is mijn verjaardag! Felicitaties zijn welkom!

Wat klanten zeggen

In het traject dat ik bij Marischka volgde, stelde ze me telkens de juiste vragen die mij hebben geholpen bij het maken van keuzes. Zodat ik voor 100% erachter kon staan. Marischka weet heel goed je mee te nemen in een ontwikkelproces door gebruik te maken van praktische voorbeelden of beeldspraak, waardoor ik beter op situaties kon inspelen.

Daarnaast werd ik door dat stapje buiten mijzelf te nemen, gedwongen te kijken naar mijn eigen gedrag en communicatie. Ik heb heel veel geleerd over mijzelf in het traject, door te kijken naar mijn intrinsieke motivatie en niet alleen naar de externe factoren. Mede door Marischka, heb ik de stap genomen om de studie die ik wou alsnog te doen, welke ik met succes onlangs heb afgerond. Ik zou iedereen die wil investeren in zichzelf om het beste uit zichzelf te halen, willen aanbevelen om Marischka in te schakelen.
-Nancy-

Contact TB1812
Wat kan ik voor jou betekenen? Neem contact op